Arvosana
  • Liitäntärajapinta:
  • Käytettävyys:
  • Suorituskyky:
  • Yhteensä:
Skype 7.27.32.101 icon

Lataa Skype 7.27.32.101 ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa Skype 7.27.32.101 ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Ilmaisohjelma
versio: 7.27.32.101
Kehittäjä: Skype.
Päivityksen Päivämäärä: SEP-06-2016

Skype on mielenkiintoinen ja hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit kommunikoida puhelimitse Internetin välityksellä. Skype tunnetaan erinomaisesta audiolaadusta ja helppokäyttöisyydestä.

Skypessä voit organisoida kontaktihenkilösi yksinkertaisella ja selkeällä tavalla, sillä ohjelmassa on mahdollista asettaa kuvia henkilöille, jotka ovat osa puhelinmuistiotasi. Voit myös tuoda ohjelmaan Outlookin tietoja monien muiden toimintojen lisäksi.

Lisäksi voit käydä videokonferensseja, lähettää tekstiviestejä, käyttää hymiöitä, siirtää tiedostoja, siepata videokuvaa ja lähettää rahaa PayPal-tilin välityksellä monien muiden vaihtoehtojen ohella.

Skypen liittymä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen: voit soittaa puhelun yhdellä klikkauksella. Lisäksi ohjelmassa on viimeksi käytettyjen numeroiden lista sekä mahdollisuus puhelujen siirtoon ja automaattiseen takaisinsoittoon.

Voidaan siis sanoa, että tämä ohjelma on paras tapa laajentaa kommunikaatiomahdollisuuksia ystäviesi ja perheesi kanssa ilman valtavia puhelinlaskuja.