Panda Antivirus + Firewall 1.9.1 icon

Lataa Panda Antivirus + Firewall 1.9.1 ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa Panda Antivirus + Firewall 1.9.1 ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Ilmaisohjelma
Tiedoston Koko: 69.38MB
versio: 1.9.1
Kehittäjä: Panda Security
Päivityksen Päivämäärä: JUL-04-2013

Panda Antivirus + Firewall on viruksentorjuntaohjelma, joka pitää tietokoneesi turvassa virusten, troijalaisten, matojen ym. hyökkäyksiltä.

Tämä viruksentorjuntaohjelma sisältää TruPrevent-teknologian, joka havaitsee ja estää kaikki tuntemattomat virukset, jotka jäävät huomaamatta muilta, perinteisiltä viruksentorjuntaohjelmilta. Tällä teknologialla estät nopeasti leviävien virusten hyökkäykset (TruPrevent havaitsee ja estää ne).

Panda Antivirus + Firewall sisältää automaattisten numerovalitsinten ja urkintaohjelmien esto-ohjelman ja palomuurin hakkereita vastaan.

Se on hyvin yksinkertainen käyttää. Asenna se ja unohda päivitykset, koska ne tapahtuvat automaattisesti Internetin kautta.

Ohjelma on ennalta määritetty virusten havaitsemiseen ja estämiseen, mutta voit myös mukauttaa sen tarpeidesi mukaan ottamalla käyttöön tai poistamalla käytöstä haluamasi toiminnot.

Tämä viruksentorjuntaohjelma suojaa myös sähköpostiasi. Siinä on myös suojausjärjestelmä Internetin yleisimpiä huijauksia, kuten puheluiden kääntöä maksullisiin numeroihin ja kalastelua, vastaan.