Arvosana
  • Liitäntärajapinta:
  • Käytettävyys:
  • Suorituskyky:
  • Yhteensä:
Aiheeseen liittyvät ohjelmat
iTunes 12.4.0.119 icon

Lataa iTunes 12.4.0.119 ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa iTunes 12.4.0.119 ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Ilmaisohjelma
versio: 12.4.0.119
Kehittäjä: Apple
Päivityksen Päivämäärä: MAY-17-2016

iTunes on ohjelma, jonka avulla voit ostaa ja organisoida multimediatiedostoja, joita voit soittaa millä tahansa Applen kannettavalla laittella.

iTunesin avulla voit tehdä muutakin kuin kuunnella musiikkia ja katsella videoita. “MiniStore”-apuohjelman ansiosta saat myös mahdollisuuden tehdä hakuja äänitiedostokokoelmaasi, luoda soittolistoja (ja organisoida niitä haluamasi kriteerin mukaan), kopioida minkä tahansa tietokoneellasi olevan CD:n ja siirtää MP3 tiedostoja iPodiin. Nämä ja monet muut vaihtoehdot saavat sinut tuntemaan, kuin olisit juuri sinulle suunnitellussa musiikkikaupassa.

Tämän työkalun avulla voit kuunnella musiikkia työskennellessäsi, sillä sen ruutu voidaan pienentää yksinkertaiseksi ohjauspaneeliksi. Lisäksi iTunes-ohjelmassa voit muuntaa kappaleita kännykän soittoääniksi tämän version tarjoaman editorin avulla.

Jos siis käytät iPod, iPhone tai iPad-laitetta, sinun kannattaa ladata tämä ohjelma. Se on ihanteellinen hankinta, jonka avulla voit nauttia musiikista ja suosikkielokuvistasi.