Arvosana
  • Liitäntärajapinta:
  • Käytettävyys:
  • Suorituskyky:
  • Yhteensä:
Age of Empires III icon

Lataa Age of Empires III ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa Age of Empires III ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Trial
versio: Demo 1.1
Kehittäjä: Microsoft.
Päivityksen Päivämäärä: JUL-21-2015

Age of Empires III on kolmas julkaisu tästä upeasta strategiapelistä. Se jatkaa edeltäjiensä linjaa, mutta sisältää myös joitakin mielenkiintoisia lisäyksiä.

Age of Empires III -peli alkaa vuodesta 1492. Tässä Amerikan löytämisen aikaan sijoittuvassa pelissä sinun tulee valita eurooppalainen kansallisuus kahdeksasta ennalta määrätystä maasta voidaksesi tutkia ja valloittaa Uutta Maailmaa.

Voit värväytyä Espanjan, Englannin, Portugalin, Ranskan, Saksan, Osmanien valtakunnan, Venäjän tai Hollannin armeijaan. Jokaisella näistä kansoista on omat kykynsä ja teknologiansa, joita heidän tulee käyttää menestyäkseen. Lisäksi jokaisella sivilisaatiolla on omia toisistaan poikkeavia ominaisuuksia.

Tehtävääsi kuuluu kaupunkien rakentaminen, jossa käytät apunasi luonnonvaroja. Voit käyttää erilaisia strategioita: voit taistella yksin tai luoda liittoutumia vahvojen kansojen kanssa.

Yksi Age of Empires III -pelin huomionarvoisimmista parannuksista on tekninen kehitys. Täysin uusitun graafisen koneiston ja realismin ansiosta tämä on epäilemättä paras saagan versioista.

Koeversion rajoitukset:

- Voit käyttää sitä ainoastaan rajoitetun ajan.

- Jotkut toiminnoista rajoitettuja.