Arvosana
  • Liitäntärajapinta:
  • Käytettävyys:
  • Suorituskyky:
  • Yhteensä:
MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool 5.09 icon

Lataa MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool 5.09 ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool 5.09 ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Ilmaisohjelma
Tiedoston Koko: 19.62MB
versio: 5.09
Päivityksen Päivämäärä: JUL-19-2013

Tarvitsetko yksinkertaisen ja tehokkaan muuntimen ääni- ja videotiedostoillesi? Haluatko siirtää jonkin videon kannettavalle laitteellesi, mutta video ei ole sopivassa tiedostomuodossa?

MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool tarjoaa yleisratkaisun kaikkiin ongelmiisi.

MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool on paketti, jossa yhdistyy joukko ääni- ja videotiedostojen muuntamiseen välttämättömiä työkaluja: MP3 Player Disk Tool, Sound Convert Tool, Mp3 Player upgrade Tool, AMV Player ja AMV Convert Tool.

MP3 Player Utilities - AMV Convert Tool on helppokäyttöinen ohjelma. On vain kirjoitettava sen ääni- tai videotiedoston saantipolku, joka halutaan muuntaa, sen paikan polku, johon tiedosto halutaan tallentaa muunnoksen päätyttyä, ja odotettava muutama minuutti koodimuunnoksen suorittamista. Kun koodimuunnos on valmis, tiedostosi ovat valmiita lähetettäviksi kannettavaan multimediatoistolaitteeseesi tai henkilökohtaiselle verkkosivustollesi.

Kaksi sovelluksen vahvuutta ovat muunnos nykyään hyvin laajalti käytettyyn AMV (Anime Music Video) -tiedostomuotoon ja AMV-tiedostojen toisto.

Tuetut tiedostomuodot: AMV, AVI, VOB, MPEG, MPG, WMA, DAT, ASF, RM, RAM, RMVB, MOV ja QT